Ferme Vakantie Service Centrale (voorheen Patje’s Dierenverzorging Aan Huis)

 

Als u op zoek bent naar tijdelijke of langdurige dierenverzorging, bent u bij Ferme Vakantie Service Centrale van harte welkom. Graag neem ik de zorg van uw kleine huisdieren zoals katten, knaagdieren, vogels en vissen op me als u tijdelijk niet zelf voor uw geliefde huisdier kunt zorgen. Dit kan zijn omdat u voor een korte of lange tijd op vakantie gaat, of omdat u vanwege andere verplichtingen niet thuis kunt zijn. 

 

Mijn ruime ervaring als dierenoppas heb ik opgedaan in het familiebedrijf van mijn ouders welke al sinds 1979 bestaat. Naast dierenzorg neem ik ook andere taken op me tijdens uw afwezigheid. Hierbij kunt u denken aan het bewateren van de planten, het in de gaten houden van de poststukken en andere huishoudelijke werkzaamheden zoals het afvoeren van de vuilnis en stofzuigen. Natuurlijk staat de zorg voor uw huisdier altijd centraal. 

 

Mijn diensten lopen uiteen van het verschonen van vogel en knaagdieren verblijven tot aan het voederen en water geven van de dieren. Uiteraard wordt daarbij ook het welzijn van het dier in de gaten gehouden. Door mijn ruime ervaring in het vak kan ik afwijkend gedrag of ziekte symptomen direct onderscheiden waarop er onmiddellijk actie ondernomen kan worden. Hierbij kunt u denken aan het inschakelen van uw eigen dierenarts.

 

Complete dierenverzorging aan huis

 

Bij Ferme Vakantie Service Centrale hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de verzorging van uw konijn, vogel of kat. Uw dier is bij mij in goede handen. De dierenzorg vindt altijd in overleg met u plaats. Het patroon en de regelmaat van het dier worden daarbij zoveel mogelijk in acht genomen. Of dat nu gaat om het voeren van uw katten, het verschonen van uw konijn of cavia of het water geven van de vogels. 

 

Dierenverzorging

Ook voor het verzorgen van uw planten sta ik voor u klaar tijdens uw afwezigheid. Dierenverzorging aan huis heeft daarnaast nog meer voordelen. Zo hoeft het dier niet uit zijn of haar vertrouwde omgeving gehaald worden als u tijdelijk niet voor uw dieren kunt zorgen. Bij sommige dieren zorgt een tijdelijke verhuizing of verplaatsing voor onnodig veel stress met ziekte tot gevolg. 

 

Een op maat gemaakte dierenverzorging aan huis biedt dan uitkomst. Natuurlijk niet alleen als u voor een langere periode op vakantie gaat, maar ook als u onverwacht een dag of een aantal dagen van huis moet. Neem vrijblijvend contact met mij op als u meer informatie wenst over mijn dierenverzorging.