Dierenzorg door Patrick Meier

 

Met de dierenzorg van Ferme Vakantie Service Centrale bent u altijd verzekerd van een maatwerk service. Daarbij staat het belang van uw geliefde huisdier altijd voorop. Mijn liefde voor dieren is voortgekomen uit het familiebedrijf van mijn ouders welke als sinds 1979 bestaat. Vol trots zet ik deze werkzaamheden voort door middel van maatwerk dierenverzorging aan huis. 

 

Dit kan nodig zijn als u voor een korte of langere tijd afwezig bent, of als u wilt genieten van een vakantie zonder uw huisdier. Het meenemen van uw kat, knaagdier of vogel is in de meeste gevallen niet mogelijk en veroorzaakt daarbij ook nog eens onnodige spanningen bij het dier. Dieren hebben vaak moeite met schakelen en wennen als ze in een vreemde omgeving worden geplaatst. 

Dierenzorg

Als u toch verzekerd wilt zijn van de beste dierenzorg aan huis, sta ik graag voor u klaar. Hierbij kunt u denken aan het voeren en water geven van uw huisdieren, maar ik neem ook de zorg voor uw planten op me. Zo keert u onbezorgd terug van een welverdiende vakantie of andere verplichting. Tijdens uw afwezigheid zorg ik er ook voor dat de post in de gaten gehouden wordt.

Dierenzorg aan huis

 

Uiteraard staat het welzijn van uw dier altijd op de eerste plaats. Daarbij is er veel één op één aandacht en krijgt uw huisdier altijd de zorg die hij of zij op dat moment nodig heeft. Mijn dierenzorg aan huis is beschikbaar in Amsterdam en Amstelveen en omstreken. Maar mijn werkgebied bevindt zich ook in Almere, Gooi en Vechtstreek, Zaanstad, Ronde Venen en Haarlem en omstreken. 

 

Ook als u dierenzorg aan huis nodig heeft in Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer staat Ferme Vakantie Service Centrale (Patje’s Dierenverzorging aan Huis) graag voor u klaar. Door mijn ruime ervaring in de dierenzorg weet ik snel in te springen op eventuele afwijkende situaties. Hierbij kunt u denken aan het plotseling ziek worden van uw huisdier of andere verdachte omstandigheden die zorg nodig hebben. In overleg met u kan ik direct overgaan tot het inschakelen van medische hulp zoals bijvoorbeeld uw eigen dierenarts. 

 

Als ervaren dierenoppas kunt u de zorg voor uw huisdieren met een gerust hart aan mij overlaten. Uiteraard bespreek ik van tevoren graag de uitgebreide mogelijkheden en informeer ik u graag over de scherpe tarieven voor dierenzorg aan huis. Neem direct contact met mij op voor een afspraak of als u meer informatie wenst over mijn werkwijze.