Dierenoppas Patrick 

 

Als u op zoek bent naar een dierenoppas staat Ferme Vakantie Service Centrale graag voor u klaar. Ik neem u de zorg voor uw huisdier graag uit handen als dat nodig is. Met dierenverzorging als specialisme verzorg in uw huisdieren in hun eigen vertrouwde omgeving als u hier zelf geen mogelijkheid toe heeft. 

Dierenoppas

Dit kan zijn vanwege een korte of langdurige vakantie, maar ook als u omwille uw werk niet in staat bent om tijdig voor uw dieren te zorgen. Door mijn ruime ervaring in het vak zijn u én uw huisdier altijd verzekerd van maatwerk verzorging. Vol enthousiasme heb ik het bedrijf van mijn ouders overgenomen. In dit familiebedrijf heb ik tevens veel ervaring op kunnen doen zodat ik mijn diensten nog completer aan kan bieden. Als dierenoppas neem ik de zorg voor uw kleine huisdieren dan ook graag op mij.

 

Ik sta graag voor u klaar als uw konijnen, cavia’s, insecten, vogels of katten professionele verzorging nodig hebben als u afwezig bent. Dit kan gaan om het verschonen van de verblijven zoals bijvoorbeeld de kattenbakken, maar ook zie ik er op toe dat vogel en knaagdier verblijven hygiënisch schoon worden gemaakt. Het welzijn van uw dieren en de situatie waarin ze verblijven neem ik dan ook zeer serieus.

Ervaren dierenoppas

 

Naast dierenoppas en dierenverzorging neem ik ook de zorg voor uw planten op mij zoals bijvoorbeeld de watervoorziening. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken als u tijdelijk afwezig bent. Ook hou ik de post in de gaten en voer ik kleine huishoudelijke taken uit zoals stofzuigen en het afvoeren van de vuilnis. Ook als uw huisdier een meer specifieke dierenzorg nodig heeft kunt u rekenen op mijn ervaring. 

 

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het toedienen van medicatie zoals tabletten of crèmes. Zo kunt u met een gerust hart op vakantie of naar een andere verplichting waardoor u tijdelijk van huis bent. Ook als u langere tijd niet thuis kunt zijn neem ik als dierenoppas de zorg graag op me. Uw huisdier kan in zijn eigen vertrouwde omgeving verblijven terwijl het de zorg krijgt die het nodig heeft. 

 

Voor de dierenverzorging en dierenoppas aan huis hanteer ik scherpe tarieven. Uiteraard mag u daarvoor een maatwerk service verwachten waarbij het belang van uw huisdier altijd voorop staat. Neem vrijblijvend contact op met Ferme Vakantie Service Centrale (voorheen Patje’s Dierenverzorging aan Huis) als u meer informatie wenst over mijn diensten als dierenoppas.